Josh Cousens
Oznámení • 1 min čtení

Společnost SNAP posiluje díky akvizici technologie a sítě parkovišť pro nákladní automobily společnosti OTRA

Vytvořeno: 04.09.2024

Aktualizováno: 04.09.2024

Společnost SNAP rozšířila svou evropskou síť tím, že získala technologické platformy, IT infrastrukturu a značnou část sítě parkovišť pro nákladní vozidla OTRA v 17 zemích.

Díky integraci stávající technologie společnosti SNAP s řešeními společnosti OTRA bude digitální tržiště společnosti SNAP zahrnovat více než 120 dalších možností parkování nákladních vozidel a vylepšené funkce služeb.

Řidiči si mohou rezervovat místa pomocí aplikace intruck u více servisních partnerů, vozové parky budou mít k dispozici více pokročilých možností služeb ze svého portálu a provozovatelé parkovišť pro nákladní automobily budou mít k dispozici širší okruh řidičů, aby mohli maximalizovat své podnikání - více než 10 000 nových řidičů využívá platby prostřednictvím účtu SNAP.

"Akvizice rozsáhlé sítě parkovacích možností pro nákladní automobily společnosti OTRA a sofistikované IT infrastruktury je pro SNAP odrazovým můstkem k tomu, aby svým zákazníkům nabídl nejlepší řešení v oboru.

"Uvědomujeme si, že potřebujeme rozšířit naši evropskou působnost, abychom našim zákazníkům poskytli propojenou cestu a špičkovou síť na celém kontinentu.

"Po zhodnocení možností inteligentní technologie OTRA spolu s naší stávající cestou jsme zjistili, že se skvěle hodí, a integrace těchto systémů pomůže vytvořit technologickou platformu, která bude mít vedoucí postavení na trhu.

"Se zakladateli společnosti OTRA jsem tvrdě spolupracoval, abych porozuměl jim a jejich podnikání, a jsem rád, že se mi podařilo uzavřít dohodu, která umožní další růst. Rád bych také vyjádřil hluboké uznání za práci, kterou společnost OTRA odvedla při vytváření vysoce rozvinutého technologického podniku."

Matthew Bellamy, výkonný ředitel - SNAP

Stávající zákazníci společnosti OTRA budou moci pokračovat v obvyklém provozu prostřednictvím sítě SNAP a jejich provoz nebude nijak narušen.